Kvällsmeny

Uppdukat i restaurangen Välkomna! Bakelse som är lika god som den ser ut!

Uppdukat i restaurangen

Välkomna!

Bakelse som är lika god som den ser ut!


 Kvällsmeny

 

Serveras från 5/9-19 till 22/11-19

 

Måndag

Gravad torsk med körvel, gurksoppa, forellrom och krutonger

Svensk ryggbiff med mangold, rostade morötter, rädisor och skuren örtsky

Havstornsorbet med saltkola, choklad och gräddfil

 

Tisdag

Sikrom med smetana, rödlök och potatis

Lammytterlårfilé med primörer, dill, rostad potatis och rosmarinsky

   Herrgårdens rabarberdessert på vaniljbotten, toppat med färska hallon

 

Onsdag

Rödbetscarpaccio med fetaost och karamelliserad pekannötter på friseesallad

Stekt ankbröst med jordärtskockshjärta, spetskål och tryffel

Äppeltarté med vaniljglass, hallon och blåbär 

Torsdag

Svensk biff, marinerad med vinnaigrette och basalmico, gulbetor

Gös från dalälven, pocherad ägg, hollandaise, riven pepparrot

Cremé brûlée

  

Fredag

Gravad röding, äpple, fänkål och pepparrot

Grillad och rödvinsglaserad svensk entrecóte med bakad vitlök, majrovor, sardellmajonäs, parmesanost och friterad potatis 

Bakad camembert med friterad persilja och fikonmarmelad

Hjortron med vaniljglass och lakritsmaräng  

 

Lördag

Rödbetscarpaccio med fetaost och karamelliserade pekannötter

Helstekt kalventrecote, rostad palsternacka, grön sparris och bearnaise 

Herrgårdens osttallrik med plommonmarmelad

Rabarberdessert på vaniljbotten, toppat med färska hallon 

 

Varmt välkommen!