Midsommar

Ett rikligt och traditionsenligt uppdukat midsommarbord är ett måste hos ossVarför inte ta ett midsommardopp i vackra Dalälven?Vid det grekiska templet i Engelska parken dekorerar vi midsommarstången tillsammans

Ett rikligt och traditionsenligt uppdukat midsommarbord är ett måste hos oss

Varför inte ta ett midsommardopp i vackra Dalälven?

Vid det grekiska templet i Engelska parken dekorerar vi midsommarstången tillsammansMidsommar


Ni anländer dagen innan midsommar, till en uppdukad härlig te buffé med kakor, scones, tårtor och mycket mer. Under den tidiga kvällen lövklär vi gemensamt majstången vid templet i den Engelska parken & därefter väntar en drink samt trerätters middag.

På midsommarafton börjar ni dagen med en härlig frukostbuffé och KL 14.00 bärs  majstången med brukskapellet i täten från det grekiska templet till Ankarbacken där stången reses. Där väntar dans kring stången, underhållning, lotterier och mycket mer. Till Ankarbacken får ni med er en fikakorg med lite smått och gott och på kvällen serveras ni en sommarinspirerad trerätters middag i den vackra 1600-talsrestaurangen.

Varmt välkommen!

 

I paketet ingår: boende i standardrum, tebuffé, välkomstdrink, tre rätters middag båda dagarna, frukostbuffé samt fri tillgång till gym och relaxavdelning.

Pris per person för två nätter: 2600kr