Midsommar

Ett rikligt och traditionsenligt uppdukat midsommarbord är ett måste hos ossVarför inte ta ett midsommardopp i vackra Dalälven?Vid det grekiska templet i Engelska parken dekorerar vi midsommarstången tillsammans

Ett rikligt och traditionsenligt uppdukat midsommarbord är ett måste hos oss

Varför inte ta ett midsommardopp i vackra Dalälven?

Vid det grekiska templet i Engelska parken dekorerar vi midsommarstången tillsammansMidsommar


På midsommarafton vid er ankomst har vi dukat upp vår härliga tebuffé med kakor, scones, tårtor och mycket mer. Klockan 18.00 samlas vi vid det grekiska templet i engelska parken där vi tillsammans lövklär stången till musik av Brukskapellet. Därefter serveras ni en välkomstdrink i baren och en tre rätters middag i restaurangen. Kl 14.00 hämtas stången vid det grekiska templet och bärs ut till Anckarbacken där den reses, allt till glad musik. Vid Anckarbacken finns lotterier, fiskdamm och mycket mer.

Till Anckarbacken får ni med er en fikakorg med lite smått och gott och på kvällen serveras ni en sommarinspirerad trerätters middag i den vackra 1600-talsrestaurangen. Varmt välkommen!

 

 

I paketet ingår: boende i standardrum, tebuffé, välkomstdrink, tre rätters middag båda dagarna, frukostbuffé samt fri tillgång till gym och relaxavdelning.

Pris per person för två nätter: 2600kr