mittsoderfors

Fota din bästa vinterbild och delta i tävligenVintriga motiv är det vi är ute efter.

Fota din bästa vinterbild och delta i tävligen

Vintriga motiv är det vi är ute efter.


 

Visa Söderfors från sin bästa sida

Gillar du att fotografera motiv runt omkring i Söderfors? Vill du få dina bilder publicerade i våra marknadsföringskanaler och dessutom ha en chans till en superhärlig vinst? Delta i Söderfors Herrgårds fototävlig! Från den 7 januari 2019 till den 31 Mars 2019 kan du delta i en fototävling med Söderfors Herrgård på instagram under hastaggen #mittsöderfors

 

 

Hur tävlar jag?

Fota din bästa vinterbild i Söderfors. Lägg upp en eller flera bilder på Instagram och tagga bilden med #mittsöderfors, så är du med och tävlar! Beskriv gärna din bild i korthet. Bilden skall vara tagen i Söderfors eller dess närområde.

Kom ihåg att ändra din profil så att den blir offentligt för att kunna delta i tävlingen!

 

Tävlingsvillkor

·         Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #mittsöderfors godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram.

·         En jury utser en vinnare bland de bilder som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #mittsöderfors. Juryn väljer bild enligt komposition och helhet av motiv.

·         Genom att delta i fototävlingen godkänner du att Söderfors Herrgård får använda bilden i framtiden.

·         Om du har en person på bilden som går att identifiera gäller dataskyddsförordningen (GDPR). Det innebär att personen i bilden måste ha gett sitt samtycke.

·         Vinnarna kontaktas av marketing@gimoherrgard.se och publiceras i ett enskilt instagraminlägg.

·         Vid frågor rörande tävlingen vänligen kontakta: marketing@gimoherrgard.se