top of page
Söderfors_logo_v1.png

Där historia möter lyx, i hjärtat av Sverige

02(2).jpg

Välkommen till Söderfors Herrgård

Söderfors Herrgård är en historisk herrgård byggd 1690 och ritad av Carl Hårlemann som minutiöst har förvandlats till en lyxig resort. Vår resort har ett hotell, spa, restaurang, bar och konferenscenter, som erbjuder en överdådig upplevelse vid vattnet. Njut av våra moderna bekvämligheter och helrenoverade och unikt designade rum som hedrar vår rika historia.

Våra faciliteter ger allt du behöver för en avkopplande vistelse. Från bekvämt boende till utsökt mat och föryngrande spabehandlingar, vi garanterar en minnesvärd upplevelse för varje gäst.

Vår restaurangs meny är baserad på noggrant framställda råvaror från lokala producenter. All mat och bakverk tillagas dagligen i vårt kök med våra duktiga kockar.

Koppla av med en drink i vår lounge, som har ett brett urval av viner och cocktails.

Letar du efter lugn och avkoppling? Besök vårt nybyggda spa, där du kan njuta av lugnet. Vårt spa har ett massage- och behandlingscenter, ångbastu, torrbastu och en bubbelpool i marken. För en unik upplevelse, prova vår autentiska flytande vedeldade bastu på sjön.

Utforska en mängd olika aktiviteter på vår närliggande camping, som inkluderar en 50-meterspool och en rad utomhusaktiviteter för dig och din familj.

På vårt Grillska Event Center erbjuder vi fyra stora evenemangslokaler, perfekta för affärsresor, bröllop och andra evenemang av alla storlekar. Vårt nyrenoverade kök är fullt utrustat för att tillgodose ditt nästa evenemang.

Söderfors Herrgård genomgår för närvarande en totalrenovering för att vitalisera lyxen i vår historiska herrgård. Vi tar för närvarande emot bokningar för hotell, catering och evenemang med start den 3 juni 2024. Vänligen skicka alla förfrågningar till booking@soderforsherrgard.com. Kom tillbaka snart för fler uppdateringar av hemsidan!

2000px-211-240529-05.jpg

VÅRA RUM

Alla våra rum har totalrenoverats och inkluderar nu bland annat Smart TV, blixtsnabbt Wi-Fi, smarta lås och helt nya specialbeställda sängar och möbler för att erbjuda en mer moderniserad elegans till din vistelse!

VÅRA TJÄNSTER

Restaurang

Njut av läckra måltider tillagade av lokala råvaror i vår restaurang.

Snabbt Wi-Fi

Vårt blixtsnabba internet inkluderar Wi-Fi som sträcker sig över hela resorten.

Bar

Koppla av med en drink i vår bar, som har ett brett urval av viner och drinkar.

Spa

Skäm bort dig med en avkopplande massage och spabehandling för att föryngra din kropp och själ, med tillgång till både ång & vedeldad bastu och jacuzzi. Öppnar i Juli 2024!

Daglig städning

Vår städpersonal kommer att se till att ditt rum är rent och bekvämt under hela din vistelse.

Utflykter

Utforska den rika kulturen och naturen kring Söderfors med våra skräddarsydda äventyr och utflykter.

Bastuflotte

Boka en privat vistelse i vår bastuflotte med underbar utsikt över sjön. Verkligen en oförglömlig upplevelse!

EVENEMANG

Inbäddat i hjärtat av Söderfors är vårt hotell den ultimata destinationen för evenemang, oavsett om det är intimt och personligt, eller om ditt företag vill anordna något storslaget. Vårt breda utbud av lyxiga bekvämligheter och tjänster kommer att göra din vistelse till en oförglömlig upplevelse.

Affärsresor

Vårt eventcenter är den perfekta platsen för din nästa affärsresa.

Bröllop

Gör din speciella dag oförglömlig med vår vackra bröllopslokal.

Evenemang

Håll ditt nästa evenemang på vårt mångsidiga eventcenter, som kan anordna en mängd olika tillfällen.

Möten

Våra mötesrum är utrustade med modern teknik som underlättar vid möten av alla dess slag.

Konferenser

Vårt eventcenter är idealiskt för konferenser av alla storlekar.

Sociala sammankomster

Oavsett om det är en släktträff eller en födelsedagsfest är Söderfors Herrgård det perfekta stället att fira på.

bottom of page