top of page
Söderfors Restaurang & Bar
Vår restaurang och bar genomgår just nu en totalrenovering med bland annat ny utrustning och möblering, samtidigt som vi behåller både herrgårdens arkitektur och design. Vi är väldigt exalterade över att dela denna historiska matupplevelse med våra gäster när restaurangen och baren öppnar under slutet av juni. Hitta mer information kring både bokning och menyer på vår hemsida inom kort. 
HusmorLisaPhoto.jpg
Om Restaurangen

På Söderfors Herrgård Dining & Lounge är vår meny noggrant utvald under ledning av vår berömda kökschef, Husmor Lisa. Med en karriär som dedikerats till att dela sin passion för gourmetmat, tillför Lisa en rik erfarenhet till vårt kök och säkerställer att varje rätt är tillagad med omsorg och expertis.

 

Vårt engagemang för hållbarhet och kvalitet återspeglas i vårt val av ingredienser. Vi använder färska, lokalt odlade råvaror och betonar smaker som är både intensiva och autentiska. Våra rätter erbjuder en samtida tolkning av den traditionella maten från norra Uppland, tillagade från grunden i vårt toppmoderna kök.

 

I vår matsal hittar du en modern svensk meny med det finaste köttet, fågeln och fisken från Uppland. Det är dock våra grönsaker som verkligen står i centrum, kompletterade med örter som odlas och skördas precis utanför vår dörr. Vi kan också stoltsera med en unik och välbalanserad vinlista, tillsammans med ett brett urval av hantverksmässiga alkoholfria drycker.

 

Med utsikt över den fridfulla Dalälven erbjuder vår bar en härlig meny av drycker och rätter som är fyllda med örter, blommor och lokala ingredienser. Genom samarbete med lokala bönder och producenter skapar vi innovativa, visuella och fantastiska rätter. Vårt eget rökeri och grill, liksom vårt bageri, säkerställer att varje tugga är en smakrik upplevelse.

 

På Söderfors Herrgård arrangerar vi också speciella aktiviteter som matlagningskurser, vinprovningar, ostprovningar och bar-tender-sessioner, perfekta för att göra ditt besök ännu mer minnesvärt.

 

Vår ansvarige för mat och dryck, Lisa Lönner, hjälper gärna till med svar på dina frågor och förslag på menyer för ditt evenemang: lisa@soderforsherrgard.com

bottom of page